Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cerceiul

Reflection

Cerceiul Cine sunt? Aceasta este o întrebare pe care o vom lua în considerare întreaga viață. Această întrebare a fost principalul obiectiv al designului nostru. Acești cercei sunt ca reflectarea feței tale și poate este cel mai personal cercei pe care îi poți avea. De asemenea, acești cercei pot fi o reflecție a celui pe care ți-ar plăcea el sau ea.

Denumirea proiectului : Reflection, Numele proiectanților : Zohreh Hosseini, Numele clientului : MICHKA DESIGN.

Reflection Cerceiul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.