Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ferăstrăul Electric

Rotation Saw

Ferăstrăul Electric O ferăstrău cu lanț electric cu mâner rotativ. Acest lanț are un mâner care se învârte cu 360 ° și se oprește la unghiuri predefinite. În general, oamenii taie copaci orizontal sau vertical, întorcând ferăstraiele în anumite unghiuri sau aplecându-se sau înclinând părțile corpului. Din păcate, ferăstrăul alunecă adesea de la apucarea utilizatorului sau utilizatorul trebuie să lucreze într-o poziție penibilă, care poate provoca răni. Pentru a compensa astfel de dezavantaje, ferăstrăul propus este prevăzut cu un mâner rotativ, astfel încât utilizatorul să poată regla unghiurile de tăiere.

Denumirea proiectului : Rotation Saw, Numele proiectanților : Hoyoung Lee, Numele clientului : DESIGNSORI.

Rotation Saw Ferăstrăul Electric

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.