Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bea cafea și Saucer

LOA Coffee Cup

Bea cafea și Saucer Consumul de cafea marchează începutul zilei, este pretextul pentru întâlniri și definește sfârșitul mesei de prânz, nu uita că pentru unii reprezintă începutul extinse ore de muncă și de studiu. Condiții de viață, de muncă și de divertisment sunt spațiile și activitățile care sunt legate de actul de consumul de cafea. Acesta este motivul pentru proiectarea de cupa este un plan continuu intenționează să adopte tehnica "origami" ca expresie morfologică.

Denumirea proiectului : LOA Coffee Cup, Numele proiectanților : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Numele clientului : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Bea cafea și Saucer

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.