Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bea cafea și Saucer

LOA Coffee Cup

Bea cafea și Saucer Consumul de cafea marchează începutul zilei, este pretextul pentru întâlniri și definește sfârșitul mesei de prânz, nu uita că pentru unii reprezintă începutul extinse ore de muncă și de studiu. Condiții de viață, de muncă și de divertisment sunt spațiile și activitățile care sunt legate de actul de consumul de cafea. Acesta este motivul pentru proiectarea de cupa este un plan continuu intenționează să adopte tehnica "origami" ca expresie morfologică.

Denumirea proiectului : LOA Coffee Cup, Numele proiectanților : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Numele clientului : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Bea cafea și Saucer

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.