Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Tria Set Top Box

Dispozitivul Digital De Difuzare Video Tria este una dintre cele mai noi Smart Set Top Box de Vestel care oferă tehnologie de difuzare digitală pentru utilizatorii de televiziune. Cel mai important personaj al Triei este „ventilația ascunsă”. Ventilația ascunsă face posibilă crearea de modele unice și simple. Cu toate acestea, în interiorul capacului din plastic există o carcasă metalică care este utilizată pentru a preveni supraîncălzirea produsului. Alte caracteristici tehnice ale cutiei sunt; oferă funcții tehnologice complete, cum ar fi redarea diferitelor media (muzică, video, fotografie) prin internet și depozite personale. Sistemul de operare Tria este sistemul Android V4.2 Jelly Bean.

Denumirea proiectului : Tria Set Top Box, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.