Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Tria Set Top Box

Dispozitivul Digital De Difuzare Video Tria este una dintre cele mai noi Smart Set Top Box de Vestel care oferă tehnologie de difuzare digitală pentru utilizatorii de televiziune. Cel mai important personaj al Triei este „ventilația ascunsă”. Ventilația ascunsă face posibilă crearea de modele unice și simple. Cu toate acestea, în interiorul capacului din plastic există o carcasă metalică care este utilizată pentru a preveni supraîncălzirea produsului. Alte caracteristici tehnice ale cutiei sunt; oferă funcții tehnologice complete, cum ar fi redarea diferitelor media (muzică, video, fotografie) prin internet și depozite personale. Sistemul de operare Tria este sistemul Android V4.2 Jelly Bean.

Denumirea proiectului : Tria Set Top Box, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Dispozitivul Digital De Difuzare Video

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.