Revista de proiectare
Revista de proiectare
Shisha, Narghilea, Narghilă

Meduse Pipes

Shisha, Narghilea, Narghilă Liniile organice elegante sunt inspirate de viața pe mare subacvatică. O țeavă shisha ca un animal misterios care devine viu cu fiecare inhalare. Ideea mea de proiectare a fost să descopăr toate procesele interesante care se desfășoară în conductă, cum ar fi balonarea, fluxul de fum, mozaicul de fructe și jocul luminilor. Am obținut acest lucru prin maximizarea proporției de sticlă și în principal prin ridicarea zonei funcționale la nivelul ochilor, în loc de țevile tradiționale de shisha, unde este aproape ascunsă la nivelul solului. Utilizarea unor bucăți de fructe adevărate în corpusul de sticlă pentru cocktail-uri îmbunătățește experiența la noul nivel.

Denumirea proiectului : Meduse Pipes, Numele proiectanților : Jakub Lanca, Numele clientului : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Narghilea, Narghilă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.