Revista de proiectare
Revista de proiectare
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) un design unic 2) utilizarea pe scară largă a oțelului inoxidabil 3) sticla suflată manual pentru un contact maxim de fum / lichid 4) stropitor în vârful garniturii pentru un contact chiar mai mare cu fum / lichid 5) valva poate fi înlocuită cu un al doilea furtun 6) vasul de tutun este format pentru un fum mai lung, totuși previne supraîncălzirea tutunului, tutunul nu trebuie să fie încordat 7) toate conexiunile sunt capabile și în etanșare 8) furtun din silicon de calitate alimentară, spre deosebire de furtunurile tradiționale, acesta poate fi spălat numeroase cu fără riscuri de rugină sau putrezire, siliconul nu absoarbe aromele

Denumirea proiectului : Shapes hookah, Numele proiectanților : Shapes, Forta Group llc, Numele clientului : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.