Revista de proiectare
Revista de proiectare
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) un design unic 2) utilizarea pe scară largă a oțelului inoxidabil 3) sticla suflată manual pentru un contact maxim de fum / lichid 4) stropitor în vârful garniturii pentru un contact chiar mai mare cu fum / lichid 5) valva poate fi înlocuită cu un al doilea furtun 6) vasul de tutun este format pentru un fum mai lung, totuși previne supraîncălzirea tutunului, tutunul nu trebuie să fie încordat 7) toate conexiunile sunt capabile și în etanșare 8) furtun din silicon de calitate alimentară, spre deosebire de furtunurile tradiționale, acesta poate fi spălat numeroase cu fără riscuri de rugină sau putrezire, siliconul nu absoarbe aromele

Denumirea proiectului : Shapes hookah, Numele proiectanților : Shapes, Forta Group llc, Numele clientului : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.