Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitiv Convertibil Pentru Educație

Pupil 108

Dispozitiv Convertibil Pentru Educație Elevul 108: Cel mai accesibil dispozitiv convertibil Windows 8 pentru Educație. O nouă interfață și o experiență cu totul nouă în învățare. Elevul 108 se deplasează atât în lumea tabletelor, cât și a laptopurilor, schimbând între cele două, pentru o performanță îmbunătățită în educație. Windows 8 deschide noi posibilități de învățare, permițând studenților să profite la maxim de caracteristica ecranului tactil și de nenumăratele aplicații. Parte a soluțiilor de educație Intel®, elevul 108 este cea mai accesibilă și mai potrivită soluție pentru sălile de clasă din întreaga lume.

Denumirea proiectului : Pupil 108, Numele proiectanților : Jp Inspiring Knowledge, Numele clientului : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Dispozitiv Convertibil Pentru Educație

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.