Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitiv Convertibil Pentru Educație

Pupil 108

Dispozitiv Convertibil Pentru Educație Elevul 108: Cel mai accesibil dispozitiv convertibil Windows 8 pentru Educație. O nouă interfață și o experiență cu totul nouă în învățare. Elevul 108 se deplasează atât în lumea tabletelor, cât și a laptopurilor, schimbând între cele două, pentru o performanță îmbunătățită în educație. Windows 8 deschide noi posibilități de învățare, permițând studenților să profite la maxim de caracteristica ecranului tactil și de nenumăratele aplicații. Parte a soluțiilor de educație Intel®, elevul 108 este cea mai accesibilă și mai potrivită soluție pentru sălile de clasă din întreaga lume.

Denumirea proiectului : Pupil 108, Numele proiectanților : Jp Inspiring Knowledge, Numele clientului : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Dispozitiv Convertibil Pentru Educație

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.