Revista de proiectare
Revista de proiectare
Interfața Panoului De Spălare

Project Halo

Interfața Panoului De Spălare Acesta este un concept de interfață nou pentru mașină de spălat. Veți găsi mult mai ușor de utilizat pe acest ecran tactil decât o mulțime de butoane sau o roată mare. Te va conduce să selectezi pas cu pas, dar nu te va face să gândești atât de mult. Vrem să afișeze vizualizator de culori diferite atunci când selectați diferite tipuri de țesături și cicluri, astfel încât poate fi un lucru fain pentru casa dvs. acum. Telefonul dvs. va fi o telecomandă, veți primi o notificare și un raport asupra acesteia și veți trimite comanda la mașina de spălat prin intermediul internetului.

Denumirea proiectului : Project Halo, Numele proiectanților : Juan Yi Zhang, Numele clientului : eico design.

Project Halo Interfața Panoului De Spălare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.