Revista de proiectare
Revista de proiectare
Interfața Panoului De Spălare

Project Halo

Interfața Panoului De Spălare Acesta este un concept de interfață nou pentru mașină de spălat. Veți găsi mult mai ușor de utilizat pe acest ecran tactil decât o mulțime de butoane sau o roată mare. Te va conduce să selectezi pas cu pas, dar nu te va face să gândești atât de mult. Vrem să afișeze vizualizator de culori diferite atunci când selectați diferite tipuri de țesături și cicluri, astfel încât poate fi un lucru fain pentru casa dvs. acum. Telefonul dvs. va fi o telecomandă, veți primi o notificare și un raport asupra acesteia și veți trimite comanda la mașina de spălat prin intermediul internetului.

Denumirea proiectului : Project Halo, Numele proiectanților : Juan Yi Zhang, Numele clientului : eico design.

Project Halo Interfața Panoului De Spălare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.