Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cardul De Crăciun

Season´s Greetings

Cardul De Crăciun Hârtia este realizată din bumbac 100%, care prin moliciunea sa are o atingere plăcută accentuând legătura cu moda. Designul clar și stilistic al cardului subliniază identitatea CBR ca o companie de frunte în îmbrăcămintea modernă pentru femei casual. Rudolph renul cu nasul roșu combină afaceri și Crăciun: La prima vedere, furnicarii lui sunt neschimbați, doar a doua vedere arată schimbarea la scară mică de cuier. Pe lângă acest detaliu, eșarfa este cea care dezvăluie caracterul unei companii de modă.

Denumirea proiectului : Season´s Greetings, Numele proiectanților : Jens Lattke, Numele clientului : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Cardul De Crăciun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.