Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapeaua Transformabilă

Mäss

Canapeaua Transformabilă Am vrut să creez o canapea modulară care să poată fi transformată în mai multe soluții separate de scaune. Întregul mobilier constă din doar două piese diferite, cu aceeași formă, pentru a forma o varietate de soluții. Structura principală este aceeași formă laterală a suporturilor brațelor, dar numai mai groasă. Suporturile pentru brațe pot fi rotite la 180 de grade pentru a schimba sau a continua piesa principală a mobilierului.

Denumirea proiectului : Mäss, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : .

Mäss Canapeaua Transformabilă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.