Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapeaua Transformabilă

Mäss

Canapeaua Transformabilă Am vrut să creez o canapea modulară care să poată fi transformată în mai multe soluții separate de scaune. Întregul mobilier constă din doar două piese diferite, cu aceeași formă, pentru a forma o varietate de soluții. Structura principală este aceeași formă laterală a suporturilor brațelor, dar numai mai groasă. Suporturile pentru brațe pot fi rotite la 180 de grade pentru a schimba sau a continua piesa principală a mobilierului.

Denumirea proiectului : Mäss, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : .

Mäss Canapeaua Transformabilă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.