Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set De Ceai

Wavy

Set De Ceai Inspirat de terasa de travertin în natură, Wavy este un set de ceai care vă va aduce o experiență unică de ceai. Mânerele inovatoare sunt concepute pentru a se potrivi confortabil în mâinile tale. Cuibărind cupa cu palmele, vei descoperi că se desfășoară ca un crin de apă și te va duce la un moment de liniște.

Denumirea proiectului : Wavy, Numele proiectanților : Patricia Sheung Ying Wong, Numele clientului : Patricia Wong.

Wavy Set De Ceai

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.