Revista de proiectare
Revista de proiectare
Set De Ceai

Wavy

Set De Ceai Inspirat de terasa de travertin în natură, Wavy este un set de ceai care vă va aduce o experiență unică de ceai. Mânerele inovatoare sunt concepute pentru a se potrivi confortabil în mâinile tale. Cuibărind cupa cu palmele, vei descoperi că se desfășoară ca un crin de apă și te va duce la un moment de liniște.

Denumirea proiectului : Wavy, Numele proiectanților : Patricia Sheung Ying Wong, Numele clientului : Patricia Wong.

Wavy Set De Ceai

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.