Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Hitotaba

Lampă Proiectat de Shinn Asano cu fundal în design grafic, Sen este o colecție de 6 piese de mobilier din oțel care transformă liniile 2D în forme 3D. Fiecare piesă, inclusiv „lampă hitotaba”, a fost creată cu linii care reduc la minimum excesul pentru a exprima atât forma, cât și funcționalitatea într-o serie de aplicații, inspirate de surse unice, cum ar fi ambarcațiunile și modelele tradiționale japoneze. Lampa Hitotaba este inspirată de priveliștea pitorească a țării japoneze, unde se agăță în jos mănunchiuri de paie de orez pentru a se usca după recoltare.

Denumirea proiectului : Hitotaba, Numele proiectanților : Shinn Asano, Numele clientului : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lampă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.