Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Prizei Electrice

Easy Socket

Designul Prizei Electrice Persoanele cu dizabilități, persoanele în vârstă, persoanele cu dizabilități temporare și, de asemenea, sănătoase stau la baza acestei probleme. Cu toate acestea, publicul meu vizat au fost cei care nu au mâinile, brațele, degetele sau persoanele cu handicap temporar, respectiv cei care nu pot folosi normal ( clasic) priză și mufă.Acest design de priză într-un dispozitiv care poate fi folosit cu ușurință de publicul meu țintă folosind cotul, marginea mâinilor, degetele de la picioare, călcâiul, brațul ca acestea ale publicului meu țintă. Am încercat să fac un „Universal Proiecta".

Denumirea proiectului : Easy Socket, Numele proiectanților : Akin Kayiket, Numele clientului : .

Easy Socket Designul Prizei Electrice

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.