Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Iwan Residence

Casa Rezidențială Acest proiect este o reședință de lux pe piață, deținută de un client cu o imensă dragoste pentru design-uri contemporane de vârf, dar afecțiune profundă pentru flirul fascinant islamic. Aceasta a fost o șansă de a pune în aplicare un obiectiv dorit și o aspirație de a amalgama aceste două stiluri diversificate și de a menține un sentiment dezinhibat și conștientizarea fuziunii între aceste teme. Seamănă mai mult cu amestecul diferitelor lumi, ideologii și epoci - imaginile mentale științifico-fantastice ale palatului istoric de 1000 de nopți supuse unui uriaș ascensor de față în aura a 21-a futuristică.

Denumirea proiectului : Iwan Residence, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Casa Rezidențială

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.