Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Iwan Residence

Casa Rezidențială Acest proiect este o reședință de lux pe piață, deținută de un client cu o imensă dragoste pentru design-uri contemporane de vârf, dar afecțiune profundă pentru flirul fascinant islamic. Aceasta a fost o șansă de a pune în aplicare un obiectiv dorit și o aspirație de a amalgama aceste două stiluri diversificate și de a menține un sentiment dezinhibat și conștientizarea fuziunii între aceste teme. Seamănă mai mult cu amestecul diferitelor lumi, ideologii și epoci - imaginile mentale științifico-fantastice ale palatului istoric de 1000 de nopți supuse unui uriaș ascensor de față în aura a 21-a futuristică.

Denumirea proiectului : Iwan Residence, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Casa Rezidențială

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.