Revista de proiectare
Revista de proiectare
Carcasa Portabila A Bateriei

Parallel

Carcasa Portabila A Bateriei La fel ca iPhone 5, Parallel este setat să îmbine consumatorii cu o bancă super baterie de 2.500mAh - aceasta este o durată de viață mai mare cu 1.7X. Acest lucru este extrem de convenabil pentru consumatorii care sunt mereu în mișcare și utilizează pe deplin capacitatea iPhone. Paralel este o baterie detașabilă cu o carcasă din policarbonat dur complementară. Porniți când este necesară mai multă putere. Îndepărtați pentru a ușura greutatea. Este conceput ergonomic pentru a se potrivi bine în mâinile tale. Cu un cablu fulger încorporat și 5 culori care se potrivesc carcasei de protecție, acesta are aceeași lungime ca iPhone 5.

Denumirea proiectului : Parallel, Numele proiectanților : Appcessory Pte Ltd, Numele clientului : Gosh!.

Parallel Carcasa Portabila A Bateriei

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.