Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Tako

Lampă Tako (caracatița în japoneză) este o lampă de masă inspirată din bucătăria spaniolă. Cele două baze amintesc plăcile de lemn în care este servit „pulpo a la gallega”, în timp ce forma și banda elastică evocă un bento, tradiționalul dejun japonez. Piesele sale sunt asamblate fără șuruburi, ceea ce face ușor de asamblat. A fi ambalat în bucăți reduce, de asemenea, costurile de ambalare și depozitare. Îmbinarea abajurului flexibil din polipropenă este ascunsă în spatele benzii elastice. Găurile găurite pe bază și pe piesele superioare permit fluxul de aer necesar pentru a evita supraîncălzirea.

Denumirea proiectului : Tako, Numele proiectanților : Maurizio Capannesi, Numele clientului : .

Tako Lampă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.