Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Tako

Lampă Tako (caracatița în japoneză) este o lampă de masă inspirată din bucătăria spaniolă. Cele două baze amintesc plăcile de lemn în care este servit „pulpo a la gallega”, în timp ce forma și banda elastică evocă un bento, tradiționalul dejun japonez. Piesele sale sunt asamblate fără șuruburi, ceea ce face ușor de asamblat. A fi ambalat în bucăți reduce, de asemenea, costurile de ambalare și depozitare. Îmbinarea abajurului flexibil din polipropenă este ascunsă în spatele benzii elastice. Găurile găurite pe bază și pe piesele superioare permit fluxul de aer necesar pentru a evita supraîncălzirea.

Denumirea proiectului : Tako, Numele proiectanților : Maurizio Capannesi, Numele clientului : .

Tako Lampă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.