Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca De Tehnologie

Absa

Banca De Tehnologie Allen International a fost solicitat să dezvolte o filială inovatoare „Laborator” la Clearwater Mall din Johannesburg. ABSA a dorit să folosească sucursala ca laborator de testare pentru a dezvolta produse și procese inovatoare înainte de a le difuza pe întreaga rețea. Noua sucursală „Lab” se va concentra pe tehnologia prototipului pentru a crea un mediu mai interactiv pentru clienți și pentru a testa noi moduri de operare bancară. Prin crearea diferitelor călătorii ale clienților pentru servicii bancare exclusive, consultanți de vânzare cu amănuntul și servicii bancare tranzacționale cu trafic ridicat, am putut oferi un concept de ramură mai centrat pentru clienți.

Denumirea proiectului : Absa, Numele proiectanților : Allen International, Numele clientului : allen international.

Absa Banca De Tehnologie

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.