Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom

From The Nature

Showroom Locul care reprezintă natura, care rezistă ființelor umane să consume existența lui însuși. În loc, lemnul natural care se limitează la textura betonului, iese din textura murdară din beton și se ridică la tavanul albastru care simbolizează cerul din colțul locului. Răsărind înveliți locul ca o plasă și parcă rezistă să se atingă. Această idee se suprapune logicii pantofilor casual care se afișează în showroom. Design-urile vizuale exclusive care se folosesc pe pereți, înseamnă poluarea naturii.Grosimea epoxidică transparentă este de 4 mm și se acoperă pe uscat, deci simulează stratul intensiv de apă.

Denumirea proiectului : From The Nature, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Showroom

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.