Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom

From The Nature

Showroom Locul care reprezintă natura, care rezistă ființelor umane să consume existența lui însuși. În loc, lemnul natural care se limitează la textura betonului, iese din textura murdară din beton și se ridică la tavanul albastru care simbolizează cerul din colțul locului. Răsărind înveliți locul ca o plasă și parcă rezistă să se atingă. Această idee se suprapune logicii pantofilor casual care se afișează în showroom. Design-urile vizuale exclusive care se folosesc pe pereți, înseamnă poluarea naturii.Grosimea epoxidică transparentă este de 4 mm și se acoperă pe uscat, deci simulează stratul intensiv de apă.

Denumirea proiectului : From The Nature, Numele proiectanților : Ayhan Güneri, Numele clientului : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Showroom

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.