Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul Media

Our House

Magazinul Media Conceptul „Casa noastră” reinventează experiența de cumpărături, deși design inovativ, tehnologie digitală de vârf și o notă de magie Virgin pentru a crea un mediu de vânzare cu amănuntul ca niciun altul. În apropiere, clienții sunt întâmpinați de Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt sau chiar de un T-Rex, de la o ușă digitală HD. Acest sentiment de teatru și personalitate oferă poarta pentru clienții de a explora lumea celor mai noi servicii de divertisment și comunicații de la Virgin Media.

Denumirea proiectului : Our House, Numele proiectanților : Allen International, Numele clientului : allen international.

Our House Magazinul Media

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.