Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul Media

Our House

Magazinul Media Conceptul „Casa noastră” reinventează experiența de cumpărături, deși design inovativ, tehnologie digitală de vârf și o notă de magie Virgin pentru a crea un mediu de vânzare cu amănuntul ca niciun altul. În apropiere, clienții sunt întâmpinați de Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt sau chiar de un T-Rex, de la o ușă digitală HD. Acest sentiment de teatru și personalitate oferă poarta pentru clienții de a explora lumea celor mai noi servicii de divertisment și comunicații de la Virgin Media.

Denumirea proiectului : Our House, Numele proiectanților : Allen International, Numele clientului : allen international.

Our House Magazinul Media

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.