Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sucursala Hq Bank

DBS HQ

Sucursala Hq Bank Allen international a fost implementarea celor mai noi tehnologii bancare pentru îmbunătățirea și îmbunătățirea experienței în ramură a clienților la noua sucursală a sediului din Marina Bay Financial Center Tower, Singapore. Designul bancar cu amănuntul rezultat folosește un perete de bun venit digital interactiv sensibil la mișcare, stații de service rapide pentru tranzacții rapide și instalarea de unități de asistență la casă în podurile de consultare semi-private. Sucursala cuprinde, de asemenea, un auditorium de 300 de locuri și primul studio de televiziune intern pentru Channel News Asia. Saloane dedicate fo

Denumirea proiectului : DBS HQ, Numele proiectanților : Allen International, Numele clientului : allen international.

DBS HQ Sucursala Hq Bank

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.