Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sucursala Hq Bank

DBS HQ

Sucursala Hq Bank Allen international a fost implementarea celor mai noi tehnologii bancare pentru îmbunătățirea și îmbunătățirea experienței în ramură a clienților la noua sucursală a sediului din Marina Bay Financial Center Tower, Singapore. Designul bancar cu amănuntul rezultat folosește un perete de bun venit digital interactiv sensibil la mișcare, stații de service rapide pentru tranzacții rapide și instalarea de unități de asistență la casă în podurile de consultare semi-private. Sucursala cuprinde, de asemenea, un auditorium de 300 de locuri și primul studio de televiziune intern pentru Channel News Asia. Saloane dedicate fo

Denumirea proiectului : DBS HQ, Numele proiectanților : Allen International, Numele clientului : allen international.

DBS HQ Sucursala Hq Bank

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.