Revista de proiectare
Revista de proiectare
Laser Dentar

LiteTouch™

Laser Dentar LiteTouch ™ este un laser dentar Erbium: YAG (lungime de undă de 2.940 nm) pentru tratamente cu țesuturi dure și moi. Lungimea de undă Erbium: YAG este bine absorbită în apele și moleculele de apetit hidroxil, care construiesc dinții și oasele și, prin urmare, sunt cele mai aplicabile într-o mare varietate de aplicații de țesuturi dure și moi. LiteTouch ™ cu tehnologia sa Laser-in-the-Handpiece ™ oferă o precizie și o putere fără precedent, fără limitări ergonomice, permițând micro-chirurgie și abilități de operare non-invazive, îmbunătățind în același timp stomatologia preventivă.

Denumirea proiectului : LiteTouch™, Numele proiectanților : Light Instruments Ltd., Numele clientului : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Laser Dentar

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.