Revista de proiectare
Revista de proiectare
Laser Dentar

LiteTouch™

Laser Dentar LiteTouch ™ este un laser dentar Erbium: YAG (lungime de undă de 2.940 nm) pentru tratamente cu țesuturi dure și moi. Lungimea de undă Erbium: YAG este bine absorbită în apele și moleculele de apetit hidroxil, care construiesc dinții și oasele și, prin urmare, sunt cele mai aplicabile într-o mare varietate de aplicații de țesuturi dure și moi. LiteTouch ™ cu tehnologia sa Laser-in-the-Handpiece ™ oferă o precizie și o putere fără precedent, fără limitări ergonomice, permițând micro-chirurgie și abilități de operare non-invazive, îmbunătățind în același timp stomatologia preventivă.

Denumirea proiectului : LiteTouch™, Numele proiectanților : Light Instruments Ltd., Numele clientului : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Laser Dentar

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.