Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Ambalajelor

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Proiectarea Ambalajelor Proiectul a fost acela de a proiecta o nouă impresie cu ambalajul produsului existent, ceea ce clientul meu nu a fost impresionat. Acesta este primul produs pe care INNOTIVO l-a făcut vreodată, clientul meu se aștepta ca proiectarea mea să stabilească în viitor un reper pentru produsele care urmează, iar acest ambalaj de produse să îndeplinească cu succes modul de design „INNOTIVO”, impact vizual și puternic.

Denumirea proiectului : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Numele proiectanților : Jeffery Yap ®, Numele clientului : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Proiectarea Ambalajelor

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.