Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Ambalajelor

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Proiectarea Ambalajelor Proiectul a fost acela de a proiecta o nouă impresie cu ambalajul produsului existent, ceea ce clientul meu nu a fost impresionat. Acesta este primul produs pe care INNOTIVO l-a făcut vreodată, clientul meu se aștepta ca proiectarea mea să stabilească în viitor un reper pentru produsele care urmează, iar acest ambalaj de produse să îndeplinească cu succes modul de design „INNOTIVO”, impact vizual și puternic.

Denumirea proiectului : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Numele proiectanților : Jeffery Yap ®, Numele clientului : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Proiectarea Ambalajelor

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.