Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cupola

Easy Domes

Cupola Proiectarea și structura Easy Domes este Icozaedrul, aici prin tăierea vârfurilor și transformat în 21 de secțiuni de lemn. Designul, interiorul, materialele ca culoare și peste toată implementarea pentru mediul înconjurător, construcții și cerințe durabile, oferă amenajări interioare pentru o gamă largă de utilizatori. Conceptul apelează la clădiri ecologice, construitori de case și trai durabil. Poate fi construit în toate zonele climatice și rezistent la cutremure și uragane.

Denumirea proiectului : Easy Domes, Numele proiectanților : KT Architects, Numele clientului : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Cupola

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.