Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cupola

Easy Domes

Cupola Proiectarea și structura Easy Domes este Icozaedrul, aici prin tăierea vârfurilor și transformat în 21 de secțiuni de lemn. Designul, interiorul, materialele ca culoare și peste toată implementarea pentru mediul înconjurător, construcții și cerințe durabile, oferă amenajări interioare pentru o gamă largă de utilizatori. Conceptul apelează la clădiri ecologice, construitori de case și trai durabil. Poate fi construit în toate zonele climatice și rezistent la cutremure și uragane.

Denumirea proiectului : Easy Domes, Numele proiectanților : KT Architects, Numele clientului : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Cupola

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.