Revista de proiectare
Revista de proiectare
Renovarea

Apartment in Athens

Renovarea Acest apartament de la parter, amplasat în spatele unei grădini luxuriante mature, a fost complet răsturnat și transformat în acest mediu modern. Măsurând 85s.m., apartamentul are elemente arhitectonice contemporane, utilizarea materialelor naturale (precum travertin și lemn), o vopsea gri îndrăzneață contrastată cu albul, înmuiat de lumină naturală și evidențiat cu iluminare LED ascunsă și expusă, plus unele industriale elemente de design inspirate. Piesa centrală a casei este alcătuită dintr-un tavan de bucătărie curbată care începe în spatele dulapului de perete și se termină ca o bibliotecă.

Denumirea proiectului : Apartment in Athens, Numele proiectanților : Athanasia Leivaditou, Numele clientului : Studio NL.

Apartment in Athens Renovarea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.