Revista de proiectare
Revista de proiectare
Renovarea

Apartment in Athens

Renovarea Acest apartament de la parter, amplasat în spatele unei grădini luxuriante mature, a fost complet răsturnat și transformat în acest mediu modern. Măsurând 85s.m., apartamentul are elemente arhitectonice contemporane, utilizarea materialelor naturale (precum travertin și lemn), o vopsea gri îndrăzneață contrastată cu albul, înmuiat de lumină naturală și evidențiat cu iluminare LED ascunsă și expusă, plus unele industriale elemente de design inspirate. Piesa centrală a casei este alcătuită dintr-un tavan de bucătărie curbată care începe în spatele dulapului de perete și se termină ca o bibliotecă.

Denumirea proiectului : Apartment in Athens, Numele proiectanților : Athanasia Leivaditou, Numele clientului : Studio NL.

Apartment in Athens Renovarea

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.