Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul Cu Cască Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Setul Cu Cască Bluetooth Această nouă cască „Titanium +” de la Bluetrek, finisată într-un design elegant, care simbolizează „întinderea” (tubul de braț care se extinde din urechea circulară), construit într-un material rezistent - Aluminiul de metal din aluminiu și, mai ales, echipat cu capacitatea pentru a transmite semnal audio de la cele mai recente dispozitive inteligente. Funcția de încărcare rapidă permite extinderea conversației dvs. într-o clipă. Proiectul de brevet în așteptare pentru plasarea bateriei permite echilibrul de greutate pe căști pentru a spori confortul de utilizare.

Denumirea proiectului : Bluetrek Titanium +, Numele proiectanților : CONNECTEDEVICE Ltd, Numele clientului : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Setul Cu Cască Bluetooth

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.