Revista de proiectare
Revista de proiectare
Setul Cu Cască Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Setul Cu Cască Bluetooth Această nouă cască „Titanium +” de la Bluetrek, finisată într-un design elegant, care simbolizează „întinderea” (tubul de braț care se extinde din urechea circulară), construit într-un material rezistent - Aluminiul de metal din aluminiu și, mai ales, echipat cu capacitatea pentru a transmite semnal audio de la cele mai recente dispozitive inteligente. Funcția de încărcare rapidă permite extinderea conversației dvs. într-o clipă. Proiectul de brevet în așteptare pentru plasarea bateriei permite echilibrul de greutate pe căști pentru a spori confortul de utilizare.

Denumirea proiectului : Bluetrek Titanium +, Numele proiectanților : CONNECTEDEVICE Ltd, Numele clientului : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Setul Cu Cască Bluetooth

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.