Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televiziunea High-End

La Torre

Televiziunea High-End În acest design, nu există nicio capacă frontală care să țină afișajul. Televizorul este ținut de dulapul din spate ascuns în spatele panoului de afișare. Lunca eloxală subțire din jurul afișajului este folosită doar pentru iluzia cosmetică. Din toate aceste motive, numai elementul dominant este un afișaj în contrast cu forma TV obișnuită. Turnul Eiffel este sursa de inspirație pentru La Torre. Unele dintre principalele asemănări dintre acestea două sunt reformiste din timpul lor și au aceeași viziune laterală.

Denumirea proiectului : La Torre, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : .

La Torre Televiziunea High-End

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.