Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televiziunea High-End

La Torre

Televiziunea High-End În acest design, nu există nicio capacă frontală care să țină afișajul. Televizorul este ținut de dulapul din spate ascuns în spatele panoului de afișare. Lunca eloxală subțire din jurul afișajului este folosită doar pentru iluzia cosmetică. Din toate aceste motive, numai elementul dominant este un afișaj în contrast cu forma TV obișnuită. Turnul Eiffel este sursa de inspirație pentru La Torre. Unele dintre principalele asemănări dintre acestea două sunt reformiste din timpul lor și au aceeași viziune laterală.

Denumirea proiectului : La Torre, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : .

La Torre Televiziunea High-End

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.