Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

First Photographs of Hong Kong

Proiectarea Expoziției Modelele cu lanternă au fost setate pentru a ghida vizitatorii către intrarea în sala de expoziții, unde așteaptă un model de cameră albă uriașă. În fața ei, vizitatorii pot vedea priveliștile suprapuse ale fotografiei în alb-negru a timpurii din Hong Kong și a exteriorului actual al locației expoziției. Un astfel de cadru presupune că vizitatorii pot vedea vechiul Hong Kong prin intermediul camerei uriașe și pot descoperi istoria fotografiei din Hong Kong prin intermediul acestei expoziții. Rotundele interioare și standurile în formă de casă au fost amenajate pentru a afișa fotografii istorice, precum și pentru a prezenta un epitom al „orașului Victoria”.

Denumirea proiectului : First Photographs of Hong Kong, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Proiectarea Expoziției

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.