Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comoda

Furniture of positive emotions

Comoda Acesta este comode în comode, care este ca fiind format din două produse diferite - commode cu uși și comode cu sertare. Ușile neobișnuite au făcut ca comoda să fie complet funcțională, iar deschiderea ușilor este ca crabul cu ghearele deschise. Mobilier unic, care aduc bucurie. Pur și simplu pentru a produce. Dă mișcare iluzia. Nu este un alt analog pentru aceste mobilier.

Denumirea proiectului : Furniture of positive emotions, Numele proiectanților : Viktor Kovtun, Numele clientului : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Comoda

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.