Revista de proiectare
Revista de proiectare
Accesoriile 3 Din 1 Pentru Computer

STACK TOWER

Accesoriile 3 Din 1 Pentru Computer Turnul DIXIX Stack este conceput pentru a organiza diverse accesorii electronice într-un singur bloc frumos și îngrijit, precum un "TOWER". Acest turn conține un difuzor stereo (amplifică sunetul și muzica de pe computer), un cititor de carduri și un USB Dock. Puterea și datele sunt transmise automat pe măsură ce sunt stivuite împreună.

Denumirea proiectului : STACK TOWER, Numele proiectanților : Yen Lau, Numele clientului : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Accesoriile 3 Din 1 Pentru Computer

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.