Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sterilizatorul Uv

Sun Waves

Sterilizatorul Uv SunWaves este un sterilizator capabil să elimine germenii, mucegaiurile, bacteriile și virușii în doar 8 secunde. Proiectat pentru a descompune încărcătura bacteriană prezentă pe suprafețe precum cești de cafea sau farfurioare. SunWaves a fost inventat având în vedere situația dificilă a anului COVID-19, pentru a vă ajuta să vă bucurați de un gest precum să beți ceaiul la cafenea în siguranță. Poate fi folosit atat in mediul profesional cat si acasa deoarece printr-un simplu gest se sterilizeaza intr-un timp foarte scurt printr-o lumina UV-C care are o durata de viata indelungata si intretinere minima, contribuind si la reducerea materialului de unica folosinta.

Denumirea proiectului : Sun Waves, Numele proiectanților : Giuseppe Santacroce, Numele clientului : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Sterilizatorul Uv

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.