Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sterilizatorul Uv

Sun Waves

Sterilizatorul Uv SunWaves este un sterilizator capabil să elimine germenii, mucegaiurile, bacteriile și virușii în doar 8 secunde. Proiectat pentru a descompune încărcătura bacteriană prezentă pe suprafețe precum cești de cafea sau farfurioare. SunWaves a fost inventat având în vedere situația dificilă a anului COVID-19, pentru a vă ajuta să vă bucurați de un gest precum să beți ceaiul la cafenea în siguranță. Poate fi folosit atat in mediul profesional cat si acasa deoarece printr-un simplu gest se sterilizeaza intr-un timp foarte scurt printr-o lumina UV-C care are o durata de viata indelungata si intretinere minima, contribuind si la reducerea materialului de unica folosinta.

Denumirea proiectului : Sun Waves, Numele proiectanților : Giuseppe Santacroce, Numele clientului : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Sterilizatorul Uv

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.