Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pastilele Infuzate Cu Canabis

Secret Tarts

Pastilele Infuzate Cu Canabis Ambalajul Secret Tarps este realizat în așa-numitul stil retro / vintage modernizat, cu o senzație de note vechi de școală, astfel încât o anticipare de atingere a unui maestru-farmacist reține clientul dintr-o primă privire și mai târziu, în timp ce observarea detaliată a elementelor principale de design codificate în o structură holistică care transferă principalul punct de marketing: acest produs este dezvoltat de o companie profesionistă de meserii farmaceutice și conține în interior o rețetă secretă a farmacistului.

Denumirea proiectului : Secret Tarts, Numele proiectanților : GarryVeda design Bureau (c), Numele clientului : Green Revolution.

Secret Tarts Pastilele Infuzate Cu Canabis

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.